Totaal 2.208 Noorwegen Vakanties

Header
<

Reizen naar Noorwegen

Een vakantie naar Noorwegen doe je natuurlijk vanwege de prachtige natuur maar hoe reis je naar dit mooie land toe? Wij gaan je uitleggen hoe je Noorwegen kunt bereiken per boot, het vliegtuig en de met de bus! Ook geven we direct de verwachte kosten van deze manier van reizen.

Met de boot naar Noorwegen

Wie graag zelf wil gaan ‘pionieren’ in Noorwegen vind het wellicht erg prettig om dit te doen met zijn eigen vervoersmiddel. Gelukkig zijn er legio mogelijkheden om dit te bereiken. Er zijn enkele ‘SuperSpeed’ schepen die u inclusief auto van Denemarken naar Noorwegen vervoeren. Wanneer u vanaf Hirtshals naar Larvik wilt kost u dit €94 voor twee personen inclusief uw auto. Voor campers geldt een tarief van €126. Tickets zijn hier te boeken.

Vliegen naar Noorwegen

Wie vliegt naar Noorwegen rest altijd de vraag: “hoe kom ik toch bij het vliegveld?” De Trein is niet echt flexibel en ontzettend duur met een grotere groep. De taxi is op een lange afstand ook erg duur en parkeren. Is dat wel betrouwbaar? Met je eigen auto naar het vliegveld rijden is op het gebied van flexibiliteit erg gemakkelijk. Daarnaast kost 8 dagen parkeren rondom Schiphol en Düsseldorf € 38.  Parkeren Brussel Zaventem is met 8 dagen parkeren voor een tarief van €100 het duurste vliegveld om te parkeren. Echter, kun je kiezen voor Zaventem parkeren voor een bedrag van €58 rondom het vliegveld! Een Vliegen en Parkeren Deal hierbij de goedkoopste deal.

Reizen met de bus

Het voordeel van het reizen met de bus naar Noorwegen is dat je deze bus je meeneemt naar alle mooie plekjes die Noorwegen je te bieden heeft! Je slaapt wel in heerlijke hotels enkel de reis is dus per bus. De kosten bedragen voor een totaalpakket ongeveer € 700 tot € 800 voor een 7-daagse rondreis en € 1200 voor 11 dagen. Wie niet genoeg heeft aan alleen Noorwegen kan ook kiezen voor een rondreis door Scandinavië!