Totaal 2.208 Noorwegen Vakanties

Header

Partners

Tijdens je wintersportvakantie in Noorwegen kan je verblijven in een sfeervolle houten hut. De sfeervolle huisjes zijn voorzien van een gezellige open haard, een sauna en een buitenplaats waar de kinderen veilig kunnen bouwen aan hun sneeuwpop of sneeuwkasteel. U kunt niet op wintersportvakantie zonder een paar goede skischoenen, een paar skistokken, thermo ondergoed en een goed zittende ski jacket

Het is verstandig om voordat je aan een wintersportvakantie begint een reisverzekering af te sluiten. Tijdens de wintersport loop je extra risico’s en je neemt ook nog eens een dure ski uitrusting mee zoals Ski’s, Snowboards, Skischoenen etc. Om dit goed te verzekeren heb je een uitgebreide wintersportdekking nodig.

Noorwegen heeft meer dan 68.000 verschillende eilanden en 1300 nautische mijlen aan kustlijn, er zijn dus tal van natuur bezienswaardigheden te ontdekken in Noorwegen, een rondreis Noorwegen voldoet aan al jouw natuur eisen! Het mooie aan een rondreis in Noorwegen is de veelzijdigheid.

 

Vervoer voor op vakantie in Noorwegen